Selecteer apparaat
Kies uw apparaat
en selecteer bijpassende producten
×
customer devices Mijn apparaten
customer devices

Geen opgeslagen apparaten

We zullen uw doorzochte apparaten automatisch opslaan, terwijl u tijd bespaart en PROMODIES op maat ontvangt.

Ga naar: mijn apparaten
added device
Geselecteerde apparaat:
customer devices
Geselecteerde apparaat:

Powerbank Jump starter 2500A, 74Wh, Lokithor J401, Startbooster met powerbankfunctie inclusief kabelset

Lokithor
Product beschikbaar
Verzending tot 24 uur.
tevredenheidsgarantie - 30 dagen retourbeleid
  • Krachtige Jump Starter en Powerbank in één. De Lokithor J401 is een veelzijdige jump starter en powerbank in één apparaat, ideaal voor zowel benzine- als dieselauto's. Het heeft een capaciteit van 74 Wh en een piekstroom van 2500 A.
  • Snel opladen van smartphones en tablets in enkele minuten via USB-C-poorten (max. 100 W) en USB-A (18 W). Blijf altijd op de hoogte met een 3,75-inch scherm dat waarschuwingen en laadindicatoren weergeeft.
  • Lange batterijlevensduur. De 74 Wh batterij kan de auto ongeveer 60 keer starten met één lading, en de stand-bymodus duurt tot wel 24 maanden, waarbij slechts 0,21 mAh wordt verbruikt.
  • Veilig in gebruik. Uitgerust met uitgebreide beveiligingsmaatregelen, waaronder bescherming tegen overbelasting en overspanning. Inclusief klemmen, USB-USB-C-kabel, USB-C naar USB-C-kabel en 12V-adapter in de set.
164,95 €

Aantal stuks:

 

Lokithor J401 - Powerbank en Jump Starter in één apparaat

Wat is een Car Jump Starter?

Een Car Jump Starter, ook wel een voertuigsprongstarter genoemd, is een onmisbaar hulpmiddel voor elke automobilist. Dit compacte, draagbare apparaat maakt snelle en gemakkelijke start van de voertuigmotor mogelijk in geval van een lege batterij. Dankzij jumpstarter-technologie hoef je je nooit meer zorgen te maken over situaties waarin je auto niet wil starten. Sluit eenvoudig de jump starter aan op de accu, en de krachtige startstroom zal je mobiliteit in een oogwenk herstellen. Vergeet gedoe met de startmotor of pogingen om hulp te krijgen van andere bestuurders. Investeer in een Car Jump Starter en wees er zeker van dat je nooit meer met een stilstaande auto op straat zult staan.

Startbooster voor jouw voertuig met powerbankfunctie. Vergeet een lege batterij in jouw auto!

Ben je op zoek naar een praktische en veelzijdige oplossing voor jouw auto? De Lokithor J401 is een jump starter die bijna in elk voertuig van pas komt. Het apparaat is ideaal voor benzineauto's tot 8,5 liter en dieselauto's tot 6,5 liter. Het heeft een capaciteit van 74 Wh en een piekstroom van 2500 A. Bovendien is de J401 uitgerust met een zaklamp, wat het gebruik van het apparaat in het donker vergemakkelijkt. In de set vind je ook een 12V-adapter en twee kabels: USB-A naar USB-C en USB-C naar USB-C.

Jump starter met powerbankfunctie en display

Duurzame batterij

De J401 is uitgerust met een duurzame batterij met een capaciteit van 74 Wh, wat resulteert in een lange gebruiksduur. Met één lading kun je de auto ongeveer 60 keer starten. Bovendien blijft het apparaat gedurende ongeveer 24 maanden in stand-bymodus en verbruikt het slechts 0,21 mAh. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over te vaak opladen van het product.

Jump starter met powerbankfunctie en display

Snel opladen

De J401 is niet alleen een jump starter, maar ook een functionele powerbank. Hiermee kun je de energie van je smartphone of tablet vernieuwen. Na ongeveer 3 minuten is het apparaat klaar voor gebruik. Lokithor is uitgerust met een USB-C-poort die met een maximum van 100 W laadt, en een USB-A-poort met een vermogen van 18 W. Als gevolg hiervan is je apparatuur al na ongeveer 1,25 uur klaar voor gebruik.

Jump starter met powerbankfunctie en display

Diverse beveiligingsfuncties

Veiligheid is een essentieel aspect van elektronische apparaten. De Lokithor J401 jump starter is uitgerust met verschillende beveiligingsmaatregelen, zodat je er zeker van kunt zijn dat het veilig te gebruiken is. Het product heeft bescherming tegen overbelasting, kortsluiting, overspanning, omgekeerde polarisatie, overladen, hoge/lage temperatuur, enzovoort.

Jump starter met powerbankfunctie en display

Ingebouwd display

De Lokithor jump starter heeft een duidelijk 3,75-inch display dat handige toegang biedt tot informatie. Vanaf hier kun je waarschuwingen lezen over omgekeerde polarisatie of te hoge/lage temperatuur, evenals de spanning. Bovendien biedt het een snellaad-indicator.

Lokithor J401 is een apparaat dat de functie van een jump starter en powerbank combineert. Dit is de perfecte oplossing voor elke automobilist die zeker wil zijn dat hij altijd zijn auto kan starten en zijn apparaat kan opladen.

Jump starter met powerbankfunctie en display

De set bevat:

● Jump starter/Powerbank
● Klemmen x2
● USB naar USB-C-kabel
● USB-C naar USB-C-kabel
● 12V-adapter
● Gebruiksaanwijzing

Compatibel met de volgende batterijmodellen
    Compatibel met de volgende apparaten
    arrow-up
      Technische gegevens
      hoedanigheid:
      20000 mAh
      Macht:
      100W
      Napięcie baterii:
      12V
      Uitgang USB-C:
      5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      Uitgang USB-A:
      5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18 W max)
      staat:
      Nieuw
      Kleur:
      Zwart
      Garantie:
      12 maanden
      Fabrikant:
      Lokithor
      afmeting:
      24,9 x 14,2 x 10,3 cm
      Gewicht:
      1,77 kg
      Model:
      J401
      LED zaklamp:
      Ja
      ingangsspanning:
      DC: 12V/5A (60 W max); USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      uitgangsspanning:
      USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18 W max); USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
      Werktemperatuur:
      van -20°C tot 50°C
      opslagtemperatuur:
      van -20°C tot 50°C
      Extra functies:
      IP68 wasserdicht
      Standardentladestrom:
      1400A
      Spitzenentladestrom:
      2500A
      Oplaadtemperatuur:
      0°C - 45°C
      Productcode:
      J401
      Feedback en vragen van klanten
      Geef uw mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      Gemiddeld cijfer
      Geef uw mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dit product heeft nog geen meningen. Beoordeel hem als eerste.

      Om een opmerking toe te voegen, moet u ingelogd zijn en het gekochte product hebben.

      ×
      comments icons

      Bedankt voor het toevoegen van uw mening, binnenkort staat deze op de productkaart.

      dichtbij
      Veel Gestelde Vragen
      Kan de batterijcapaciteit (mAh) groter zijn?
      Kijken
      Het is mogelijk om batterijen met een hogere capaciteit te gebruiken. De batterijcapaciteit wordt uitgedrukt in mijlen ampère-uren (mAh), hoe hoger de waarde van de capaciteit, bijv. 3000 mAh, hoe langer de werktijd kan worden bereikt op één batterijlading, wat onze mobiliteit en efficiëntie verhoogt.
      Hoe een powerbank kiezen?
      Kijken
      1. Batterijcapaciteit in telefoon Het belangrijkste dat we moeten controleren, is de batterijcapaciteit in onze telefoons en deze kan variëren van iets meer dan 1000 mAh tot zelfs 4000 mAh. Houd er rekening mee dat er tijdens het laadproces onvermijdelijk energieverlies optreedt, waardoor de daadwerkelijke prestaties van de powerbank tot 75% kunnen verminderen. Dit is een volkomen natuurlijk fenomeen en er moet rekening mee worden gehouden.
      2. Powerbank voor smartphone - met welke parameters moet rekening worden gehouden? Als je een telefoon hebt die snel opladen mogelijk maakt, loont het om een voedingsadapter te kiezen die 2.1A of QC 3.0 ondersteunt, waardoor je tot twee keer zo snel kunt opladen in vergelijking met andere modellen. Houd er echter rekening mee dat als de telefoon er niet mee compatibel is, de snellaadoptie ons geen goed zal doen.
      Wat is Ultra Charge?
      Kijken
      Ultra Charge snelladen is gebaseerd op drie laadprofielen - 5/9/9/12V. Afhankelijk van welk apparaat je aansluit, weet je zeker dat de juiste laadspanning wordt gekozen en de intensiteit zo hoog mogelijk is. De technologie garandeert veilig en snel opladen, ongeacht het aangesloten apparaat. Met Ultra Charge kunnen we de meeste smartphones van 0 tot 100% opladen in 1-1,5 uur.
      Is er een kabel aangesloten op de powerbank?
      Kijken
      Elke voedingsadapter wordt geleverd met een USB-Micro-USB- of USB-C-kabel (zie specificaties) waarmee de voedingsadapter kan worden opgeladen en als de telefoon een geschikt stopcontact heeft, kan deze ook via deze kabel worden opgeladen.